ACASA

ALBUME FOTO

     Asa cum fiecare nunta sau botez sunt unice in felul lor, la fel consideram ca fiecare album trebuie sa fie unic si sa reprezinte personalitatea dvs. O serie de fotografii favorite este suficienta pentru a contura povestea evenimentului. O copertă frumoasa cu interiorul de catifea, o structura eleganta organizata pe capitole face din albumul nostru un produs de nepretuit. De aceea poti alege dintr-o gama variata de personalizari pentru albumul foto profesional de nunta sau botez.

DIMENSIUNEA ALBUMULUI

     Albumele sunt disponibile într-o gama larga de dimensiuni.Frecvent realizam albume 20x40cm, 25x50cm si 30x60cm.Majoritatea albumelor au forma patrata, insa la cerere putem realiza și albume panoramice de 30x40cm, dar si mai mici (dimensiuni  colaje albume foto 1 colaj = 2 pagini).

COPERTA ALBUMULUI

     Cand este vorba de albume putem realiza coperti personalizate în stiluri diferite. Putem recoamda un stil decorativ, grafic, pictural sau o coperta cu fotografia favorita. Doriti un album cu un aer clasic atunci va recomandam piele sau variante de material textil.

PAGINILE ALBUMULUI

     Numarul de pagini poate varia de la eveniment la eveniment.Un album de nunta are un minim de 22 de pagini (11 deschideri). Alegem textura si tipul de hartie care se manifesta bine la amprenta. (5 tipuri de hartie: Lucios, Lustre, Metal, Silk, Velvet)

DESIGNUL ALBUMULUI

     Designul este dat de armonia tuturor elementelor : o coperta personalizata, organizarea albumului pe capitole, o selectie inspirata a fotografiilor, calitatea materialelor, cutia personalizata. In final o prezentare de care să fiti mandri !